Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare

Nella Kharisma - Gusti Ora Sare

Nella Kharisma - Gusti Ora Sare

bejo ciloko soro lan mukti
wes ginaris kang dumadi
loro ati kowe seng natoni
ben tak tompo lelakon iki

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sak kabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane
seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe

gusti ra sare tansah ngulatke
tutugno anggonmu ngece
ati seje lambe seng kok ucapke
ora nyono ngene dadine

gusti ora sare ngerti sakabehe
gusti ora sare ngerti saknyatane
gusti ora sare ngerti sakabehe
gusti ora sare ngerti sak nyatane

seng salah aku opo kowe
seng salah aku opo kowe

Disclaimer : Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare adalah properti dan hak cipta dari pemiliknya. Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare disediakan untuk tujuan pendidikan dan penggunaan pribadi saja

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel